Menu Sluiten

It Servicedesk

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Telecom / telefooncentrale

Bellen via het netwerk is de toekomst. Al uw apparaten werken samen om altijd en overal bereikbaar te zijn. En dat met de modernste communicatietools. Daarbovenop is een VoIP telefooncentrale goedkoper en veelzijdiger dan klassieke telefonie!

Een combinatie van VoIP (Voice over IP) met professionele headsets en/of deskphones is een winning match!

  • Beheer efficiënt uw gesprekken
  • Fantastische audiokwaliteit
  • Overal bereikbaar via mobiele apps
  • Onderhoud en ondersteuning van uw telefooncentrale

00208510020851

More info

tags: Aanbeveling Proactieve It Security – It Audits – It Partner – It Security – It Servicedesk – 

Wenst u meer info over it servicedesk kijk dan vlug op https://www.alfasolutions.be/nl | Met de hulp van een servicedesk op IT gebied worden uw IT vragen en problemen op de snelst mogelijke manier verholpen. Alfa Solutions uit Waregem is hiervoor een geschikte partner.

Internet Services | It Consulting | Software | Telecom | It Services | 

Toekomstgerichte visie en lange termijn denken maakt ons een solide partner voor uw IT-infrastr…

Toekomstgerichte visie en langetermijndenken maken ons tot een solide partner voor uw IT-infrastructuur. Alle diensten zijn duidelijk afgestemd op de behoeften van uw bedrijf – klein of groter. Onze uitgebreide IT-beveiliging zorgt voor de IT-stabiliteit van uw bedrijf. Met onze diensten krijgt u individuele, toekomstgerichte oplossingen tegen de best mogelijke prijs-prestatieverhouding. Al meer dan 30 jaar is ons bedrijf een betrouwbare IT-partner voor het MKB. Onze toekomstgerichte visie en langetermijndenken maakt ons tot een solide partner voor uw IT-infrastructuur. Alle diensten zijn duidelijk afgestemd op de behoeften van uw bedrijf – klein of groter. Onze uitgebreide IT-beveiliging garandeert de IT-stabiliteit van uw onderneming. Met onze diensten krijgt u individuele, toekomstgerichte oplossingen tegen de best mogelijke prijs-prestatieverhouding. “Hoge beschikbaarheid” op alle locaties Ons aanbod omvat een oplossing uit één hand voor de levering van alle ondersteunende diensten met behulp van de modernste technologieën. Of het nu gaat om service level agreements (SLA´s) of veiligheidsnormen, wij maken er een punt van om voor alle verzoeken het beste te bieden. Live conferentie partners Uw reis door deze belangrijke digitalisierungspartner.info site zal ook van belang zijn voor andere bedrijven in de branche, zowel bedrijven als conferentie partners. Wij

Toekomstgerichte visie en langetermijndenken maakt ons tot een solide begeleider voor uw IT-infrastructuur, gegevensbescherming, enz. Ons werkterrein is de regio Aich/Schlern (Salzburg) en de marktsteden en omliggende gebieden (bijv. Wels/St. Valentin). Het bedrijf is ook vertegenwoordigd in Wenen en Linz met direct opgerichte filialen. CHECK INVEST Algemene voorwaarden voor bedrijven


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

It servicedesk

!–StopPubText–>.